Nieuwsarchief

Praktijkonderwijs Assen schreef haar schoolplan voor de komende jaren. Maar hoe maak je dit toegankelijk voor een breed publiek? BOP adviseerde en maakte een publieksversie op A3-formaat. 

Doelen voor de komende jaren

Het ruim 40 pagina's tellende schoolplan werd teruggebracht tot een korte, heldere tekst van nog geen 3 pagina's. Hierin wordt verteld waar de school voor staat, wat de school te bieden heeft en hoe de school zorgt voor doorstroming naar vervolgonderwijs en werk. En uiteraard is er aandacht voor de doelen voor de komende jaren. Doelen die specifiek gericht zijn op het onderwijs, het personeel en ondersteunend beleid. 

Het geheel werd op A3-formaat vormgegeven in de eerder door BOP ontwikkelde huisstijl. Door het A3-vel tweemaal dubbel te vouwen, ontstaat een A5-folder dat uit te vouwen is tot A3-poster.

Interesse?

Wilt u advies over hoe u uw eigen beleidstukken toegankelijk kunt maken voor een breed publiek? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met BOP. Wij helpen u graag! 

proassen_publieksversie