Nieuwsarchief

Onze collega Mariken Schuur is half januari 2012 begonnen met een interim-opdracht voor het Seaports Xperience Center in Delfzijl (SXC). Mariken gaat het SXC helpen bij het versterken van de relaties met het primair en voortgezet onderwijs in Noordoost Nederland.

Over het SXC

Het Seaports Xperience Center (SXC) promoot het wonen en werken in de Eemsdelta. In de moderne 'Xperience'-ruimte kunnen de bezoekers van het centrum niet alleen zien, maar ook ervaren hoe het is om te werken in de havens en het chemiepark in de Eemsdelta. Het regionale en internationale bedrijfsleven en opleidingen presenteren zich hier in levengrote opstellingen met beroepen, bedrijfsprocessen, diensten en producten. Daarnaast kun je er chemische of technische proefjes doen, games spelen, virtuele races houden op waterskies, virtuele bedrijfsbezoeken afleggen en allerlei technologische snufjes uitproberen.

Het Seaports Xperience Center is elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur geopend voor publiek en voor groepen op afspraak. Meer weten? Kijk op www.seaportsxperiencecenter.nl