Nieuwsarchief

Op 15 maart a.s. is er weer een bijeenkomst van het kennisplatform voor communicatieprofessionals in het VO. Dit keer is het thema social media in het onderwijs.

Social media inzetten als school. Graag of niet?

Samen met Fanny Koerts gaan we verkennen hoe je als (communicatiemedewerker op een) school social media kunt inzetten. De bijeenkomst is een vervolg op de workshop van vorig jaar. Toen hebben we met het kennisplatform vooral bekeken welke social media er zijn en wat ze doen. Dit keer gaan we dieper in op de praktijk. Hoe integreer je social media bijvoorbeeld in de communicatie op en over jouw school? En willen leerlingen eigenlijk wel via social media communiceren met school? 

Lid worden van het kennisplatform?

De bijeenkomst is toegankelijk voor leden van het kennisplatform. Werk jij als communicatieprofessional in het voortgezet onderwijs in Noordoost-Nederland? Dan is het misschien interessant om je aan te sluiten bij het kennisplatform. Wij vertellen je er graag mee over. Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op!