Nieuwsarchief

Op 10 februari a.s. is de officiële boekpresentatie van ons 'Standaardboekje onderwijspositionering en -communicatie'.

De presentatie vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur in Brasserie Doppler in Groningen.

Programma

  • 14.00 uur Ontvangst met koffie en thee
  • 14.30 uur Inleiding BOP: Waarom een boekje over onderwijspositionering en -communicatie?
  • 14.50 uur Presentatie Henk Nijmeijer: Positionering van het Roelof van Echten College
  • 15.10 uur Pauze
  • 15.30 uur Presentatie Marcus Geers: Interactieve sessie 'leren kansdenken'
  • 16.30 uur Panel over onderwijspositionering
  • 17.00 uur Borrel

Onze gastsprekers

Henk Nijmeijer is bestuurssecretaris van het Roelof van Echten College in Hoogeveen. Hij houdt zich bezig met beleidsontwikkeling en -advies, en de interne en externe informatievoorziening van zijn school. Henk is nauw betrokken bij de positionering van het Roelof van Echten College. Positioneren houdt in dat je je school herkenbaar en onderscheidend in de markt zet. Hij vertelt hoe zijn school dit aanpakt.

Het achterhalen van je onderscheidende kenmerken vraagt om creativiteit. Onze Vlaamse spreker, Marcus Geers, is creativiteitstrainer en coach in innovatietrajecten. Marcus helpt teams om buiten gevestigde patronen te denken en hierdoor nieuwe kansen te zien. Dat gaat een stap verder dan brainstormen. In deze interactieve presentatie ervaar je zelf hoe dit werkt. Kijk voor meer informatie op www.marcusgeers.be

Locatie

De boekpresentatie vindt plaats in Brasserie Doppler, Laan Corpus den Hoorn 100 in Groningen.

Aanmelden

Bent u werkzaam in het onderwijs en nieuwsgierig naar ons boekje? U bent van harte welkom bij de boekpresentatie om u te laten inspireren door ons en onze gastsprekers! Bovendien ontvangt u een gratis exemplaar van ons Standaardboekje.

Meld u uiterlijk 5 februari a.s. aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op telefoonnummer (050) 318 40 55.