Nieuwsarchief

Op 14 april 2010 organiseert BOP de workshop Creatief positioneren met creativiteitscoach Marcus Geers.

Je bent creatief of je bent het niet! Toch?

Natuurlijk is niet iedereen van nature even creatief. Toch kun je je creativiteit verbeteren door er actief mee aan de slag te gaan. Creativiteit is het combineren van het bekende met het onbekende, de vaardigheid om te denken met omwegen. En daar bestaan technieken voor. Net als elke andere vaardigheid kun je creativiteit dus trainen en ontwikkelen. En daar heb je ook in het onderwijs iets aan. Bijvoorbeeld bij het in de markt zetten van je school, opleiding of organisatie. Want hoe zorg je ervoor dat jouw school zich onderscheidt van al die concurrenten?

Workshop Creatief positioneren

Werkt u in het onderwijs en heeft u marketing en communicatie in uw portefeuille? Dan nodigen wij u van harte uit voor een interactieve middag met de Vlaamse creativiteitscoach Marcus Geers. Onder zijn leiding gaat u aan de slag met het maken van een campagne voor een fictieve school. Hoe zet je deze school op een slimme en uitdagende manier in de markt? Creatief positioneren dus. Leer ook buiten de kaders te denken!

Aanmelden

Meld u uiterlijk 9 april a.s. aan voor deze creativiteit­sessie door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op (050) 318 40 55.

Details

  • Datum: woensdag 14 april 2010 van 13.00 tot 17.30 uur
  • Locatie: Praktijkschool De Bolster, Multatulistraat 91 Groningen
  • Voor wie: MT- en stafleden met marketing en communicatie in hun portefeuille.
  • 13.00 uur: Ontvangst
  • 13.30 uur: Creativiteit kun je leren! door Marcus Geers
  • 16.30 uur: Borrel

Marcus Geers

Marcus Geers is creativiteitstrainer en -coach in innovatietrajecten. Al ruim 24 jaar ondersteunt hij bedrijven en organisaties in de ontwikkeling van hun creatief vermogen. Hij helpt teams om buiten gevestigde patronen te denken en nieuwe kansen te zien. Dat deed hij bijvoorbeeld voor Nestlé, de FNV, Toyota en Rijkswaterstaat. Tijdens deze interactieve middag ervaar je zelf hoe Marcus Geers dat doet. Kijk ook op www.marcusgeers.be